Rólunk

Évtizedek óta dolgozunk családi vállalkozásként. Jelen vagyunk az Ingatlan piacon, gépjármű eladás területén, szerepet vállalunk a fuvarozásban, de sok más területen is kiváló eredményeket értünk már el. Megbízóink családok és óriás vállalatok egyaránt. Célunk, hogy még több elismerést szerezzünk. Kedvenc időtöltésünk az autózás, motorcsónakázás, kenuzás, de a kerékpártól sem riadunk vissza. 🙂 Természetesen ezen élményeinket szeretnénk megosztani ügyfeleinkkel is, így akik nálunk szállnak meg, azoknak különböző csomagokat kínálunk.

Mi hogy megyünk nyaralni?

1. Tisztában vagyunk vele mit akarunk
Ha csak úgy indul el az ember, hogy nem tudom, majd lesz valami, az ritkán sül el jól. Mindig kérdezünk, tájékozódunk a lehetőségekről. Nem megyünk bulizós helyre ha nyugalomra vágyunk ,és fordítva.
2. Az ember néha éhes
Nem árt, ha nem csak egy étkezési lehetőség van a közelben, mert azt hamar meg lehet unni. Ráadásul nem is biztos, hogy minden napszakra fel vannak készülve.
3. Hogyan választunk
Külső és belső környezet. Sokan megnézik a szobát, majd azt mondják jó lesz. Tudta, hogy nyaralók többsége csak aludni jár a szállásra? Valaki még azt sem. 🙂 Érdemes megnézni, hol fogjuk lógatni a lábunkat, milyen messze van a víz, vagy épp a látnivalók. Nem mindegy hogy Hotel, Apartman, vagy Vendégház, hisz egyre nagyobb a felelősségünk a helyszínnel kapcsolatban, de a szabadságunk is.
4. Érdekességek
Ha már elindulunk , nem csak aludni, és enni megyünk. Úgy választunk, hogy legalább napi egy látnivaló legyen kb 50-100 kilométeres környezetben. Ritka, hogy minden nap elmegy az ember valahová, de akkor adott a lehetőség. Azt is nézzük, hogy ne csak kirándulni lehessen. Búvárkodás, autózás, sportok, szórakozás. Nem tudhatjuk előre, hogy ott miként reagáljuk le a helyet.